29. toukokuuta 2014

YSIGAALA 2014

Tänä vuonna olikin sitten meidän vuoro, olla yhden päivän ajan prinsessoina ja prinsseinä. Tänä vuonna oli ihan ensimmäinen kerta, kun meidän koulussa järjestettiin kyseinen ysigaala, pelkkien potkiaisten sijasta. Yseille oli siis pukukoodina juhlallinen asu eli juuri joku mekko yms vastaava tytöille ja pojille puku tai kauluspaita. 
Gaala oli kokonaisuudessaan ihana, tykkäsin tosi paljon! Se oli hyvin järjestetty. Ensimmäisenä jokainen luokka kutsuttiin vuorotellen saliin saapuen portaita ja kävellen "punaista" mattoa pitkin omalle luokalleen merkityille penkeille, salin etuosaan. Seuraavaksi sitten juonnettiinkin alkuhöpinät jonka jälkeen jokainen luokka sai näyttää jotain kuvia, esittää esityksen tai vaikkapa laulaa (niinkuin eräs luokka teki) koko koulun edessä! Meidän luokka näytti mun tekemästä luokkaretki koosteesta sellaisen pienen pätkän, joka sisäls bussisa laulamista, megiksien juomista ja loppuhuipennukseks sitten kuvia kyseiseltä reissulta. 
Seuraavaksi sitten jaettiinkin diplomit. Niitä oli just kaikkee vuoden hiukset, parhaat kaverit, bloggaaja, mopopoika, eräjorma, äänekäs, pari jne.. Bloggaajasta puheenollen, mä voitin sen tittelin!! JEE ihan huippua :-) Sitä tunnetta ei vaan voi kuvailla kun kolme kuvaa ilmesty sinne taululle, joista yksi olin minä, ja kun niistä kolmesta kuvasta karsittiin kaksi pois ja kun sun oma kuva ilmestyy siihen taululle!! Se tunne oli jotain niin hienoo! Hymylle ja onnellisuudelle ei näkynyt oikeesti loppua :-D Sen voin kertoo!
Gaalassa oli myös pari leikkiä/peliä mitä jokaisen luokan piti yhdessä suorittaa. Sitten seuras loppuhöpinät ja meille yseille avattiin semmoinen pieni VIP-tila jossa oli kaikkee limsaa, herkkuja ja sellasta. Parin tunnin ajan myös siellä sitten oli discovalot, musiikki pauhas ja ihmiset tanssi! Jäätiin sinne vielä koulunkin jälkeen tanssimaan, vaikka meno laimeni siinä kolmen jälkeen aika roimasti :-D
World bestfriend ♥
!!!!!


10 kommenttia:

emmma kirjoitti...

voi olitte kaikki nii nätteinä :) ihana kuulla ku oikeesti taisitte tykätä siitä kun me kuitenki sillai tehtiin niin paljon töitä sen eteen ja negatiivistä palautetta ei oo onneks tullu :) ihana postaus ja toi diplomi meni kyl oikeelle! :)

Iina kirjoitti...

emmma: ää voiii kiitos!! ♥ ei todellakaan mitään negatiivista palautetta oo mulla ainakaa sanottavana, ikimuistonen päivä ja todellakin pelkällä positiivisella tavalla kyllä oli!! :-)

Vera kirjoitti...

Kuulosti kyllä tosi hauskalta toi ysigaala! Ja juu diplomi meni kyllä oikeelle! :)

http://pinjavera.blogspot.fi/

Iina kirjoitti...

vera: sitä se kyllä oli!! :-) oii ihana kiitos♥

Anonyymi kirjoitti...

Susta ja Emiliasta huomaa heti et ootte parhaita kavereita! Saanko muute kysyä et miks kävelitte käsi kädessä koulussa itkien? Haha näin myös kun noi pusu kuvat otettiin x)

Iina kirjoitti...

ano: haha voi eeei!! ihana :-) meillä oli vika outin tunti enne sitä ja se oli ehkä maailman kamalinta....itkettiin vaa koko tunti siellä parin tytönkaa :-( ei mitään vakavempaa siis... en haluu ees kuvitella päättäreitä...

Anonyymi kirjoitti...

mistä noi emilian kiilakorkkarit on? :)

Iina kirjoitti...

ano: ne ei oo emilian, vaa emman! en osaa kyllä yhtään sanoo :-(

Tia kirjoitti...

:DDDD näytän kunnon lihatankilta hyi

Iina kirjoitti...

tia: lihatankilta :DDDD et todellakaa näytä hahahaha :-D