20. elokuuta 2014

COUPLE OF NEW BABIES

Tilasin joskus pariviikkoa sitten Ebaysta (Englannista) parit uuet aurinkolasit ja ne saapu tossa pari päivää sitten! Im in love♥ Eikä hintakaan edes kirpassut! Toissapäivänä kans kun tulin koulusta kotiin, meillä odotti kotona tollanen ihana yllätys, uus kiharrusrauta!! Ah, ei parempaa voikkaan olla. Testasin tota eilen illalla ja kuulkaas, toi on ihan täydellinen vempele! Kiharat pysy yhtä hyvinä koko yön yli vaikka pyörin kuinka ja nyt noiden kiharoiden tekemisestä on jo melkein 24h ja nää näyttää siltikin vielä kivoille! Mun tukassa kun ei meinaa oikeen mikään kihara edes pysyä, niin tolla kyllä pysyy!! Ajattelin että viikonloppuna kun mulla on aikaa, voisin tehdä ton käyttämisestä videon jos ootte kiinnostuneita näkemään miten toi kiharrin toimii? :-)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Miten nää kuvat on noin helppo kopioida?!?!? klikkaa kuvaa -> tallennakuva nimel

Iina kirjoitti...

ano: jaaaa a :-D

Anonyymi kirjoitti...

oih ,tollasta oon kattellu pitkän aikaa jo! olis tosi kiva jos viittisit videon tekemää :-) ja wouuu noi lasit sopii ihan täydellisesti sulle!! ja vielä lisäks ,oon miettiny että mite sulla menee siel uueessa koulussa ja muutenki kuulumisia ois kiva kuulla :-)

Iina kirjoitti...

ano: voi ihanuus♥!! kiitos hirmu paljon :-) koulupostausta on tulossa täasä lähiaikoina, luulisin! rupean varmaan viikonloppuna sit tekemäää sitä tutoriaali videota ;-)