10. kesäkuuta 2014

ONE OF MY BESTIES BIRTHDAY PARTY

 Sunnuntaina pari tuntia mökiltä saapusmisen jälkeen suihkujen ja pakkailujen kautta olikin sitten lähtö Isalle, sillä hänellä oli synttärit ♥ Sweet sixteen, big girl!! Isalle sitten tulikin meidän semmonen pieni tyttöporukka, johon kuuluu Emilia, Oona, Emma, Isa ja sitten mä. Tuolla samalla porukalla sitten ois ensviikon maanantaina tiedossa semmoinen pienimuotoinen roadtrip, joka meidän piti viimekesänä jo toteuttaa! Mutta siitä ei vielä sen enempää, postailen siitä stten ensviikolla ;-)
Sunnuntaina mentiin Isalle suurinosa jo joskus kahdeksan maissa illalla ja ruettiin siinä sitten heti kokkailemaan vähän ruokaa, nimittäin omatekosia burgereita ja sit ranskalaisia, namnam! Isa myös anto mulle ja Emilialle hänen ostamansa tuliaiset siinä illan alussa (näkyy ylemmässä kuvassa). Kuunneltiin tosi paljon musiikkia, itseasiassa varmaan koko ajan :-D Yön aikana tuli sitten katsottua leffaa, käytyä kalastamassa kahteenkin otteeseen, otettua kuvia, naurettua, juteltua kaikenlaisia asioita maan ja taivaan väliltä ja vielä lisää naurettua! Loppujen lopuksi sitten saatiin sellainen erittäin "hyvä" päähänpisto, ettei nukuta koko yönä. Okei, no mehän ei sitten nukuttu :-D Itse nukuin niiden kahden päivän aikana maksimissaan 30min jos edes sitäkään sohvalla... Tuli muuten mentyä maanantaina aika aikaseen nukkumaan.
Mutta mulla oli ainakin tosi ihanaa ja oli tosi kiva viettää aikaa tolla ihanalla porukalla jolla ollaan koulussakin oltu tosi paljon, koska draamassa tuli kuvattua tuolla kokoonpanolla kolme erilaista leffaa :-)
 Emma toi noita tuliaisiks mulle ja Emilialle Lappeenrannasta, mun mielestä noi oli ihan sika hyviä! Ei yhtään ees kirpeitä :-D


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mistä sä sait tietää että minne kouluun pääsit?:)

Iina kirjoitti...

ano: jao.fi :-)