14. kesäkuuta 2014

BIRTHDAY OUTFIT

Tulin tänne nyt lisäilemään parit pikaset asukuvat parin päivän takaa kun oltiin lähdössä viettämään Janikan synttäreitä :-) Pahoittelen tuota mun järkyttävää juurikasvua ihan tässä jo alkuunsa, en tajuu miten mun hiukset kasvaa niin nopeesti, tuntuu että pitäis koko ajan olla niitä värjäämässä... Ehkä noin kuukaus takaperin kun värjättiin mun hiukset viimeks? Täytyy varmaan alkaa käyttämään sellaista suihkuvärjäyshöskeliä, tiedättekö niitä maskeja? Multa sellanen kyllä tuolta löytyy! No mutta ei sen enempää näistä hiuksista, mutta täytyy kyllä myöntää ettei nää kuvatkaan ehkä hivo mitään parasta mahollista... 
Lähetään tossa maanantaina ihanan tyttöporukan kanssa poraamaan skoottereilla meidän mökille (n.50km matkaa) ja viivytään siellä kaksi yötä, jonka jälkeen sitten menenkin Emilialle yötä ja siitä sitten seuraavana aamuna taas olis lähtö mökille... Eli yhtäkään yötä en tule kotona viettämään :-D joten täytyy nyt kattoa et miten tän postailun kanssa tulee tapahtumaan seuraavan viikon ajan, yritän ainakin saada yhden postauksen julkaistua ennen sunnuntaita - vaikka ajoittamalla sen jollekkin päivälle, ettei tulisi mitään viikon taukoa tästä postailusta :-)

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ihania kuvia! :) mutta yks mikä on että nää sun tämmöset asu kuvat on aina samallaisia, samat poseeraukset ja sama tausta et jos niihin sais vaihtelua :)

Iina kirjoitti...

ano: kiitos paljon! :-) joo heti kun nää paremmat kelit tulee takasin, niin ois kyllä tarkotus kuvailla erilaisilla paikoilla ja kivoissa asuissa :-)

Anonyymi kirjoitti...

Kiva asu ja oot tosi nätskä! :) ja vitsi kuulostaa kivalta toi möksäreissu! Niin huippua kun on kesä ja voi vaan mennä fiiliksen mukaan mennä ja tehä!

Iina kirjoitti...

ano: kiitos!! :-) jep onhan totakib reissuu jo päälle vuos suunniteltu, ja kun sen saa viettää parhaiden ihmisten kanssa, niin ei tuo matkan pituus haittaa ollenkaan! :-D videotakin on tuosta reissusta tulossa jossai vaiheesaa ;-)

Anonyymi kirjoitti...

ihana iina :) tuun tosi hyvälle tuulelle aina ku luen sun blogia ja sä kirjotat tosi kivasti ! jatka samaan malliin (:

Iina kirjoitti...

ano: oi ihana kiitos!!♥♥